Sixt rent a car araç kiralama iletişim

Sixt rent a car araç kiralama Türkiye’nin ve dünyanın en başarılı araç kiralama portallarından birisi olan Sixt rent a car;

sixt.com.tr internet sayfamızdan rezervasyon yapmak çok daha kolay. Bu son versiyon araç kiralama arayüzümüz ile 3 adımda kolayca araç rezervasyonu yapabilirsiniz.

Sixt rent a car İletişim Bilgileri

Rezervasyonunuzu tamamladıktan sonra ister e-posta, ister SMS ile, isterseniz her ikisi ile de rezervasyonunuzun onayını alır, kiralama yapacağınız ofisimiz ve kiralamanız hakkında detaylı bilgi sahibi olursunuz.

Sixt rent car size sadece browser ile değil aynı zamanda mobil platformlardan da rezervasyon yapma seçenekleri sunar.

Mobil telefonunuzdan mobil.sixt.com.tr veya iPhone, iPad, Blackberry, Android ve Bada store’larda yer alan Sixt rent a car uygulaması ile de rezervasyon yapabilirsiniz.

Dünyanın neresinde isterseniz isteyin, ister Konya'da, ister Barcelona'da isterseniz Ankara'da, isterseniz Antalya’de araç kiralama, nerede ararsanız arayın, aradığınız aracı Sixt rent a car internet sitesinde bulabilirsiniz..

Sixt rent a car Türkiye olarak 45 kiralama ofisinde, Premium araç markaları ile yalnızca en uygun araç kiralama fiyatı sunmakla kalmayıp, aynı zamanda düz/otomatik vitesli araç seçenekleri, benzinli/dizel ve hatta ister Coupe, ister Cabrio üst segment araçlar sunmaktadır.

Zamanınızı bir arama motoruna rent a car yazarak veya kiralayabileceğiniz en kaliteli araçları nerede bulacağım diye düşünerek boşa harcamadan, sadece Sixt rent a car üzerine bir tıkla, size en uygun aracı seçin.

İster bir günlük, ister haftalık, isterse aylık olarak yapmayı düşündüğünüz araç kiralamaları için en uygun ve en akıllı çözümü size Sixt rent a car bulur. Sixt rent a car hayalinizdeki araçları, hayalinizdeki fiyatlardan size sunuyor.  

Sixt rent a car araç kiralama iletişim  444 00 76
Daha yeni Daha eski