Garenta Pro Adana Araç Kiralama İletişim Müşteri Hizmetleri

En uygun araç kiralama fiyatları kiralık arabanı seç, en iyi modeller Adana oto kiralama fırsatlarını kaçırma!

* 1 günden 1 yıla kadar esnek kiralama süresi gibi avantajlar sizleri bekliyor.

* 1 yıldan 3 yıla kadar uzun dönemli kiralama talepleriniz için GarentaPRO dan fiyat teklif alabilirsiniz

GarentaPRO, kurumlara ve bireylere uygun fiyatla, online, hızlı uzun dönem araç kiralama ve filo kiralama hizmeti sunar.

Garenta Araç Kiralama Adana Müşteri Hizmetleri İletişim Telefonu

Adana'da İş veya özel maksatla kiralama yapan araç kiralama sektörü müşterilerine tüm beklentilerini göz önünde bulundurarak ürün ve hizmetlerini geliştiren GarentaDAY markası, araç kiralayan müşterinin ihtiyaç duyabileceği her konuda beklentilerin üzerinde hizmet sunmayı hedefliyor.

Garenta, uzun dönem kiralama markası GarentaPRO ile kurumsal firmaların yanı sıra bireysel ihtiyaçlar için de çözümler geliştirerek, geniş bir müşteri profiline hizmet veriyor. GarentaPRO, Türkiye’de bir ilk olan online kiralama sistemi ile müşterilerin hayatını kolaylaştırıyor.

Adana'da araç kiralama ve kredi kartı ile 9 taksitle ödeme imkanı, esnek para birimi ve ödeme koşulları, müşteri ihtiyaçlarına cevap veren araç filosu, 7/24 hizmet anlayışı, orijinal yedek parça ve yetkili servisler, araç yolda kaldığında ikame aracın 24 saat içinde hazır olması ve müşterilerin güvenliğinin ön planda tutulması GarentaPRO’nun fark yaratan avantajları arasında yer alıyor.

Garenta Müşteri Hizmetleri Telefonu 444 42 63 (Dilek, temenni ve şikayet durumlarında 7 gün 24 saat ulaşabilirsiniz.)

Adana Bölge İrtibat Ofisi İletişim Telefonu: +9 0 262 677 88 00 E-Posta: kiralama@celikmotor.com
Daha yeni Daha eski